detector.media
26.10.2019 10:35
Син продюсера Олександра Роднянського став радником з економічних питань у Кабміні
Син продюсера Олександра Роднянського став радником з економічних питань у Кабміні
Олександр Роднянський-молодший займається реформами в українському уряді.

Цю інформацію він підтвердив в коментарі «Українській правді».

«Я спочатку відповідав за внутрішню узгодженість всієї економічної програми реформ, її ідеологію, базові принципи та напрямки. Потім я особисто писав всю першу програму (важливо уточнити: це не був план дій уряду, а трохи інша і більш детальна, почасти, версія). Після того, як уряд приступив до роботи я, в основному, займаюся координацією фінансових реформ з НБУ, підготовкою реформи ринку праці (яку я ініціював), і беру участь в обговореннях великий податкової реформи», - розповів Олександр Роднянський-молодший.

За словами пана Роднянського, він почав співпрацювати із командою Зеленського ще влітку. Також він заявив, що все це робить «завдяки експертизі і вмінням, часто всупереч родинними зв'язками, і вже точно не завдяки їм, як стає все більш і більш очевидно по громадській реакції».

Олександр Роднянський вивчав економіку в Лондонській школі економіки, отримав ступінь доктора наук в Принстонському університеті. Також він викладає у британському Кембриджському університеті.

Як пише Reuters, Роднянський він залишив Україну у 6-річному віці. Від 2009 до 2011 року він був керівником відділу розвитку бізнесу в кінокомпанії свого батька.

Нагадаємо, Олександр Роднянський-старший - український та російський медіаменедер, режисер, кінопродюсер. Є співзасновником та колишнім власником каналу «1+1», співвласником української мережі кінотеатрів «Сінема Сіті». Продюсер російських серіалів «Татусеві доньки», «Ранетки», фільмів «Місто гріхів 2» Роберта Родрігеса, «Левіафан» Андрія Звягінцева, «Дилда» Кантеміра Балагова тощо.

У червні Роднянський-старший заявив, що президенту Володимиру Зеленському доведеться домовлятися з олігархом, власником групи «1+1 медіа» Ігорем Коломойським - і це буде проблемою. На його думку, ці перемовини будуть проходити в форматі гри в політичні піддавки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY