detector.media
24.10.2019 20:29
«Українська продакшн студія» знімає мінісеріал «Жива вода» для каналу «Україна»
«Українська продакшн студія» знімає мінісеріал «Жива вода» для каналу «Україна»
Режисерка стрічки - Анастасія Матешко. У центрі сюжету – історія про жінку, яка стає господинею ферми.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу «Україна».

За сюжетом тренер із фігурного катання Ольга свариться з чоловіком Олександром, який вирішив зробити родині сюрприз та кличе їпереїхати з європейського містечка на ферму. Він їде один і гине за загадкових обставин. Ольга вирішує з'ясувати, чи дійсно її чоловік потонув у озері, чи це було навмисне вбивство.

Починаючи нове життя на фермі, Ольга навіть не підозрює, який клубок складних відносин їй доведеться розв'язати та на яку смертельну небезпеку вона наражає людей зв свого оточення і себе саму.

У ролях: Ольга Павловець, Радміла Щеголева, Віктор Логінов, Валентин Касьян, Марія Заниборщ, Ніна Антонова, Борислав Борисенко.

Для Анастасії Матешко серіал «Жива вода» – це перша масштабна робота в ролі режисера.

«Ми зараз усі дуже багато говоримо про національну ідею. Моя глибока переконаність полягає в тому, що Україна – аграрна країна, яка ще залишилася чистою і красивою, зокрема й з точки екотуризму. Тому наша історія про жінку, яка приймає рішення керувати фермою і розуміє, що тут більш правильне і справжнє життя, аніж гонитва за кар'єрою», – коментує Анастасія Матешко.

Оператор-постановник – Сергій Борденюк. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Заря, Ірина Чемерис.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що Star Media знімає детективний серіал «Консультант» для каналу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY