detector.media
23.10.2019 20:33
Нардеп Шевченко про свою участь у російській програмі: «Частину моїх слів вирізали»
Нардеп Шевченко про свою участь у російській програмі: «Частину моїх слів вирізали»
Народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко вирішив пояснити, чому він взяв участь у російській пропагандистській програмі «Велика гра» на «Первом канале».

Цьому він присвятив допис на своїй сторінці у Facebook.

«Так, я усвідомлено погодився брати участь у запису ефіру на російському телебаченні. Так, я вважаю, що потрібно ходити, говорити, доводити і відстоювати позицію щодо відновлення миру в Україні, навіть на російське телебачення. Мені було нелегко тоді говорити, я розумів, що це за телеканал, але там, по той бік розмежування на Донбасі, для людей це єдиний зв'язок і джерело інформації», - написав Євген Шевченко.

Він додав, що його «звернення до мирних жителів Донбасу» під час програми було саме до «мільйонів українців, які живуть по той бік розміжування».

«Так, я розумію, що частину моїх слів для російських медійників було легко вирізати, вони так і зробили, але я впевнений, що мені вдалося пояснити багатьом, і в Росії в тому числі, з Україною не вийде розмовляти методом ультиматумів, цього не буде ніколи», - заявив нардеп.

Також він висловив думку, що «компроміси і переговори неминучі» і «чим швидше почнеться цей процес, тим швидше Україна перейде до мирного життя».

Раніше повідомлялось, що Євген Шевченко повідомив у Facebook про свою участь в російській програмі, проте згодом видалив пост. Скріни цього повідомлення оприлюднив його колега по фракції Гео Лерос.

«Українська правда» навела пряму мову Євгена Шевченка з цієї передачі: «Наша фракція разом з президентом на виборах відстоювали позицію, щоб конфлікт на Донбасі і в цілому в Україні був вирішений мирним шляхом. І зараз ми все для цього робимо. Та ситуація, що склалася у суспільстві відносно формули Штайнмаєра, вона була вкинута в суспільство радикально налаштованими націоналістами, у яких у цілому їх політика полягає у ворожнечі, у війні. Ми зараз зробили паузу. Думаю, що правоохоронці розберуться, хто це зробив, звідки ростуть ноги і кому це вигідно».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY