detector.media
21.10.2019 20:21
23 жовтня - круглий стіл «Медійні ініціативи влади: нові виклики і нова відповідальність»
23 жовтня відбудеться експертний круглий стіл на тему: «Медійні ініціативи влади: нові виклики і нова відповідальність», який ініційований Фундацією «Суспільність» спільно з Центром демократії та верховенства права, «Детектором медіа», ІМІ, «Інтерньюз-Україна» за партнерства з Незалежною медійною радою.

Мета заходу - експертний аналіз медійних ініціатив та ключових законопроектів нової влади, обговорення  дорожньої карти медіареформ, налагодження ефективної комунікації між основними гравцями інформаційної галузі, пошуку механізмів співпраці владних інституцій та «третього сектора» задля синергії зусиль адаптації українського медіаринку до європейських стандартів.    

Серед запрошених до участі в круглому столі - народні депутати, представники Кабінету Міністрів, Національного інституту стратегічних досліджень,  журналісти, лідери медійних організацій, науковці.

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням та отримати персональне запрошення.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (067) 441 51 30, (044) 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com

Круглий стіл відбувається за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY