detector.media
21.10.2019 13:56
До 3 листопада – прийом робіт на другий конкурс журналістських розслідувань імені Василя Сергієнка
Організаційний комітет конкурсу журналістських розслідувань імені Василя Сергієнка оголосив про відбір робіт до участі в другому конкурсі.

Номінації конкурсу:

У всіх номінаціях відзначатимуть переможців серед журналістів всеукраїнського та, окремо, регіонального рівня.

Переможці отримають дипломи, а також грошовий приз у розмірі 6000 гривень.

Висунення номінантів відбувається:

На конкурс приймаються роботи, які були опубліковані з 1 січня 2018 по 3 листопада 2019 року.

Подати заявку на участь у конкурсі можна за посиланням.

Строки проведення конкурсу: прийом робіт – з 18 жовтня по 3 листопада 2019 року. Оцінювання робіт членами експертної ради – з 4 листопада по 11 листопада 2019р. Нагородження переможців – 21 листопада, на річницю Революції гідності.

Довідково:

Премія імені Василя Сергієнка – громадська ініціатива журналістів та громадських діячів, активістів Революції Гідності, що має на меті належне вшанування пам’яті героя Небесної сотні, журналіста та поета Василя Сергієнка, якого було жорстоко вбито за його журналістську та громадську діяльність під час Революції Гідності.

Ініціатива ставить на меті підтримку талановитих та сміливих регіональних журналістів-розслідувачів, популяризацію громадської активності та розслідування корупційних діянь місцевих «еліт».

Ініціатори премії вбачають у конкурсі додатковий інструмент захисту журналістів, особливо регіональних, яким продовжують погрожувати, на яких тиснуть та залякують. Конкурс надасть працівникам ЗМІ стимул продовжувати боротьбу з безкарністю та беззаконням місцевих «князьків» та допоможе убезпечити їхнє життя та здоров’я.

Справа Василя Сергієнка повинна стати лакмусовим папірцем перед новою владою та новим очільником Генпрокуратури, адже попри очевидну доказову базу, попри численні журналістські розслідування, правоохоронці досі не вийшли на слід замовника вбивства героя Небесної сотні Василя Сергієнка, а суди протягом останнього року відпустили ймовірних виконавців вбивства. Нова влада повинна прозвітувати про хід розслідування напередодні 6 річниці Революції гідності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY