detector.media
21.10.2019 11:16
Бородянський вибачився перед Гонтаревою через номер «Вечірнього кварталу»
Бородянський вибачився перед Гонтаревою через номер «Вечірнього кварталу»
Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський вибачився перед колишньою головою Національного банку України Валерією Гонтаревою через участь Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки в номері «Вечірнього кварталу» про пожежу в її будинку.

Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

«Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки», – сказав він.

Міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що цей номер для зовнішніх інвесторів виглядає дуже погано, оскільки, за його словами, більшість зовнішніх інвесторів сприймають пані Гонтареву як видатного реформатора.

«На думку зовнішніх спостерігачів, Гонтарева знаходиться під тиском від Коломойського через рішення по "Приватбанку". Також вони не розуміють наскільки сьогоднішня влада є незалежною від Коломойського та інших олігархів. "95 квартал" асоціюється з владою. І жарти проти Гонтаревоі можуть і будуть сприйматись як підтвердження зв’язків між олігархами і владою. Це може бути несправедливо, але така є реальність. Тому, номер "95 кварталу" про Гонтареву прямим чином впливає на інвестиційний клімат в Україні і цей вплив негативний», – пояснив він.

Нагадаємо, на «1+1» 20 жовтня вийшла чергова програма «Вечірнього кварталу», де Євген Кошовий разом з Хором Верьовки заспівав пісню про згорілий будинок ексочільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої: «Горіла хата, палала, В Лондоні жінка плакала…».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY