detector.media
19.10.2019 10:20
Трамп пригрозив CNN судовим позовом за «неетичне та незаконне» висвітлення його діяльності
Трамп пригрозив CNN судовим позовом за «неетичне та незаконне» висвітлення його діяльності
Президент США Дональд Трамп вважає, що телекомпанія CNN є«несправедливо, безпідставно, неетично та незаконно» висвітлює його діяльність.

Як пише УНН з посиланням на Fox News, відповідний лист отримав президент CNN Джеффрі Цукер від одного з адвокатів Дональда Трампа.

«Ніколи в історії цієї країни президент не піддавався такому постійному потоку несправедливих, безпідставних, неетичних і незаконних нападок з боку так званих мейнстрімних новин, як в нинішній ситуації», - йдеться в листі.

За словами адвоката Чарльза Хардера, президент США планує подати судовий позов та отримати відшкодування в максимально можливому за законом розмірі.

«Прошу вас зв’язатися з метою обговорити можливі способи вирішення даного питання, які зможуть спричинити за собою часткову виплату збитку, а також будь-які інші законні заходи, що відповідають серйозності ситуації, що склалася», - зазначив адвокат

У телекомпанії CNN вважають, що лист від юриста - це «відчайдушна спроба реклами, яка не заслуговує на відповідь».

Раніше Трамп розкритикував CNN, «Радіо Свобода» та «Голос Америки» - та запропонував створити новинну мережу Білого дому.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY