detector.media
18.10.2019 15:03
ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Схованки»
ICTV оголосив дату прем'єри серіалу «Схованки»
На телеканалі ICTV 29 жовтня відбудеться прем'єра 8-серійної кримінальної драми «Схованки».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Історія починається у звичайній квартирі, де тато з донькою грають в хованки. Безтурботна гра закінчується зовсім не весело — дівчинку викрадають із закритої зсередини кімнати. Зрозумівши, що дочка щезла насправді, батько звертається в поліцію. Потім у мережі з'являється відео, де зникла дитина тримає табличку із загадковою комбінацією цифр. Вона лише перша жертва... Розслідування доручають слідчим Варті Наумовій та Максиму Шумову», – йдеться в описі.

Режисерка Ірина Громозда розповідає, що в серіалі порушені важливі проблеми: недієздатність законів, відсутність батьківського піклування та незаконне усиновлення.

«Схованки» стали учасником відразу кількох авторитетних світових кіноподій — The Great Series Summit в Кельні, Sеrie Series в Фонтенбло і на кіноринку NATPE в Будапешті.

Головні ролі детективів виконали Юлія Абдель Фаттах і Петро Риков. Також у серіалі зіграли В'ячеслав Довженко, Олександр Кобзар та ін.

Продюсери — Віктор Мірський, Олеся Лук'яненко, Катерина Вишневська та Андрій Ризванюк. Автор сценарію — Олександр Процюк, відомий як письменник Симор Гласенко.

Проект «Серіалу» брав участь у пітчингу телесеріалів Odesa IFF ScripTeast Series Projects на минулорічному Одеському міжнародному кінофестивалі. Навесні цього року серіал було відібрано для показу на конференції MIPDrama Buyers Summit у Каннах.

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY