detector.media
17.10.2019 13:03
«Україна» покаже серіал «На твоєму боці» за турецьким форматом
«Україна» покаже серіал «На твоєму боці» за турецьким форматом
Прем'єра першої серії 24-серійної кримінальної мелодрами «На твоєму боці» відбудеться на каналі «Україна» 21 жовтня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

За сюжетом, головна героїня Анастасія Стрілецька працює нейрохірургом в одній із кращих київських клінік. Одного разу вона виїжджає на ДТП, в якому нібито постраждав один з клієнтів клініки, але замість ДТП «швидка» привозить їх на склади фармацевтичної фабрики, де Настя стає «небезпечним свідком» навмисного вбивства. Щоб залишитися живою дівчині потрібно буде виконати прохання бандитів і повністю змінитися.

Серіал – адаптація турецької мелодрами «Ціна пристрасті», що вийшла наприкінці 2017 року на телеканалі D.  

У ролях Дана Абизова, Дмитро Ратомський, Сергій Калантай, Сергій Радченко, Федір Гуринець, Євгенія Муц, Ірина Мельник, Ігор Рубашкін, Вікторія Чепурна та інші.

Головний режисер – Олександр Кирієнко, режисери-постановники – Андрій Черних, Катерина Некрасова, Ольга Золотарьова. Оператори-постановники: Дмитро Баженов, Роман Грушевий, Павло Небера, Сергій Никифоров.  Продюсери – Наталя Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Три-я-да продакшен». Зйомки проходили у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY