detector.media
16.10.2019 14:32
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Будь що буде»
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Будь що буде»
Прем’єра 4-серійного фільму «Будь що буде» виробництва Ivory films на замовлення телеканалу «Україна» відбудеться 19 жовтня о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

За сюжетом, продавчиня меблевого магазину Тетяна Корнієнко збирається заміж за ідеального у всіх значеннях Олега, але він гине під колесами автомобіля. Тетяна кілька місяців не може отямитися, втрачає роботу, залишається без грошей, але їй необхідно продовжувати жити заради 10-річної доньки Варі. Тетяну запрошують на співбесіду в найбільшу в країні будівельну компанію і пропонують очолити департамент дизайну, але вона не здогадується, що потрапила туди не випадково.

Ролі в мінісеріалі виконали:  Ірина Таранник, Дмитро Шевченко, Володимир Заєць, Леся Самаєва, Маша Тарасова, Данило Сушко, Ігор Рубашкін, Катерина Тишкевич, Тамара Морозова, Володимир Гладкий, Ольга Арутюнян, Альберт Малік.

Режисер картини – Сергій Толкушкін. Оператор-постановник – Олександр Бойко. Автор сценарію – Ринат Гільфанов. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Іларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займався продакшн Ivory films. Зйомки проходили в Києві та Київській області в 2019 році.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY