detector.media
15.10.2019 18:10
До Києва приїхав російський ведучий, який відвідував окупований Крим
До Києва приїхав російський ведучий, який відвідував окупований Крим
До Києва приїхав російський ведучий, генеральний директор російського православного телеканалу «Спас» Борис Корчевников.

Про це 15 жовтня повідомив український телеведучий Євген Агарков на своїй сторінці у Facebook.

«Наразі Боря підтримує агресію Росії проти України. І вже не один рік обливає брудом Україну. Боря тусить в Києві вже кілька днів. А СБУ цього чомусь не помічає», – розповів він.

Борис Корчевников відвідував окупований Крим, також – був внесений Україною до санкційного списку осіб через позицію щодо конфлікту на Донбасі та окупації Криму та має російську медаль ордена «За заслуги перед Вітчизною» I ступеня – за високий професіоналізм і об’єктивність у висвітленні подій в Республіці Крим.

Пан Агарков також оприлюднив скріншоти фото Бориса Корчевникова з Instagram.

«Ще 2014-го року Борю внесли до списку людей, яким заборонено в'їзд до України. Та Боря все одно в українській столиці. Фоткається на майдані... на майдані, про який Боря з ефірів російських телеканалів казав, що Революцію гідності спонсорує Америка. Події на майдані він називав "Маскі шоу" і в своїй програмі намагався розкрити питання: "в чиїх руках Україна"? Говорив про "голодні бунти" та про американські політтехнології. Також розповідав у своїх програмах про український слід у вбивстві Бориса Нємцова. А ще незаконно їздив до окупованого Росією українського Криму... Та тим не менш, Боря в Києві – тусть зі священниками. У тому числі, з переможцем "Голосу країни" Олександром Клименко, якого героїзували і прославляли десятки українських ЗМІ», – додав Євген Агарков.

Крім того, він сказав, що російський ведучий збирає гроші на картку російського Сбербанка для ремонту будівлі на території Києво-Печерської Лаври.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Служби безпеки України.

Нагадаємо, 15 липня російська телеведуча Дана Борисова, яка в 2017 році була в анексованому Криму і назвала півострів «російським», повідомила, що приїхала до Києва. Вона також заявила, що не мала проблем з Державної прикордонною службою України і митницею.

Пізніше пресслужба Служби безпеки України повідомила у відповідь на запит «Детектора медіа», що Дані Борисовій заборонено в’їзд в Україну терміном на три роки.

Фото: Євген Агарков / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY