detector.media
12.10.2019 15:11
Чотирьох російських акторів внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України
Чотирьох російських акторів внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України
Усі вони знялись у фільмі «Ополченочка», який знімали на окупованій території Донбасу.

Наказ «Про доповнення переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернення Служби безпеки України» від 9 жовтня 2019 року розміщено на сайті Мінкульту.

«Оновити перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, доповнивши його особами: Фалинський Анатолій Миколайович, Перн Марія Михайлівна, Міронцев Юрій Володимирович та Колоскова Наталія Андріївна», - йдеться в документі.

Причини внесення акторів до цього переліку не повідомляються. Але у «Вікіпедії» є стаття, присвячена фільму «Ополченочка», який зняли на окупованих українських територіях і який прославляє терористів. В акторському составі цієї стрічки вказані чотири актори, про яких йдеться в наказі Мінкульту.

Юрій Міронцев раніше мав другорядні ролі в серіалах «Универ. Новая общага», «Физрук», «Светофор», а також епізодичну роль у стрічці Андрія Звягінцева «Нелюбовь». Анатолій Фалинський знявся в епізодичних ролях у стрічках «Смотритель маяка» и «Ростов». Марія Перн грала в серіалах «Сто дней свободы» та «Фитнес». Наталія Колоскова мала епізодичну роль у фільмі «Викинг» та другорядну в серіалі «Паук».

Нагадаємо, раніше з переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України, виключили російського актора Федора Добронравова, який знімався в серіалі «Свати» студії «Квартал 95».

Фото: кадр з тизеру фільму «Ополченочка»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY