detector.media
11.10.2019 17:17
Наступний спецпроєкт «Вікон-новин» на СТБ буде присвячено сурогатному материнству
Наступний спецпроєкт «Вікон-новин» на СТБ буде присвячено сурогатному материнству
З 14 по 18 жовтня у програмі «Вікна-новини» на СТБ вийде спецпроєкт кореспондентки Ірини Стороженко про сурогатне материнство – «Мати дитя».

Про це повідомляє пресслужба каналу СТБ. 

Героїнями циклу сюжетів стали дві українки – Олеся Соломіна, яка завдяки сурогатній матері виховує доньку, а також Антоніна Кабанець, котра подарувала  радість материнства двом іноземним парам.

Авторка спецпроєкту Ірина Стороженко зазначає, що ці жінки – сміливі та відкриті, бо хочуть змінити ставлення суспільства до сурогатного материнства. Вони на власному прикладі покажуть, що головна мета такого непростого шляху – дитина, якої б ніколи не було без їхньої участі.

Спецпроєкт ґрунтується на п’яти темах:

«Україна – одна з-поміж небагатьох країн, де сурогатне материнство дозволене законом, у тому числі і для іноземців. На тлі того, що низка країн відмовляється від застосування суперечливого методу, це спричиняє його попит в іноземців, через що Україну називають Меккою сурогатного материнства. Водночас технологія так само популярна і є єдиною можливістю стати батьками і для українських безплідних пар. Однак через брак інформації та дороговизну навколо цього законного методу існує безліч домислів про нібито торгівлю дітьми. Наше завдання – розвінчати міфи та розповісти, чим насправді є сурогатне материнство», –коментує авторка.

П'ять випусків проєкту виходитимуть з понеділка по п'ятницю у рамках програми  «Вікна-новини».

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY