detector.media
Детектор медіа
11.10.2019 13:58
Потап з сином стануть ведучими «Танців з зірками»
Потап з сином стануть ведучими «Танців з зірками»
До суддів приєднається Григорій Чапкіс

Наступний, восьмий ефір проєкту «Танці з зірками» на «1+1» буде присвячений «битві за життя». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Також вже відомо, що суддівський склад цього разу буде поповнений: до Катерини Кухар, Влада Ями та Франциско Гомеса приєднається відомим балетмейстером Григорій Чапкіс.

А от ведучими балкону цього разу стануть Потап (Олексій Потапенко) та його син Андрій.

«Незважаючи на свій юний вік, Андрій – хлопець професійний і підготовлений: він уже був ведучим великих концертів та заходів, веде свій влог і активний в соцмережах, співає зі мною на студії та виступав на шкільному випускному, – прокоментував участь сина в проєкті Олексій Потапенко. – Нещодавно ми разом провели відкритий урок у Вищій школі Media&Productionде розповідали, як бути помітним, цікавим і професійним в інтернеті і на ТБ. Так що, цей ефір стане для нас звітним іспитом на профпридатність. А знаючи веселий і легкий характер мого сина, наше вміння говорити та досвід, я впевнений, вийде цілих два класних Потапа на балконі. Ми нічого не розуміємо в мистецтві бальних танців, тому дуже сподіваємося на Катерину Кухар, а самі будемо на одній нозі й хвилі з глядачами цієї програми, які також не є професіоналами, як і ми».

Фото: пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY