detector.media
10.10.2019 19:32
Зеленський підтвердив зустріч із Хорошковським, але не розкрив її приводу
Зеленський підтвердив зустріч із Хорошковським, але не розкрив її приводу
Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що мав особисту зустріч з бізнесменом, співвласником телеканалу «Інтер» Валерієм Хорошковським, який залишив Україну у 2012 році.

Про це він сказав під час пресмарафону у відповідь на запитання журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача.

«Я дійсно зустрічався з паном Хорошковським на Банковій, я цього не приховую», - сказав він.

«До речі, пан Хорошковський упродовж,наскільки я знаю, минулих п’яти років був в Україні, він приїжджав в Україну», - додав він.

Володимир Зеленський не захотів розповідати про привід для цієї зустрічі та обговорюване питання: «До нього було одне дуже серйозне питання, і це дуже серйозне питання ми обговорювали тет-а-тет. Яке? Я не можу поки сказати».

На уточнюючі питання, чи очікувати призначення пана Хорошковського на якусь посаду, чи він впливає на команду президента, чи куруватиме, наприклад, російський напрямок у міжнародних відносинах, президент сказав: «Ні, ніякої посади не може бути. Ні, він не є моїм радником, він не впливає на команду. Ви дізнаєтеся, з якого приводу була зустріч, коли ви побачите результат зустрічі. Це не йдеться про якісь тіньові домовленості. Ні. Це не стосується ніяких міжнародних відносин».

Нагадаємо, у травні проект «Радіо Свобода» «Схеми» з посиланням на три незалежних джерела повідомив, що колишній голова Служби безпеки України й екс-віце-прем’єр-міністр за часів Януковича Валерій Хорошковський нібито прилетів у Київ приватним літаком 21 травня.

Прес-служба Валерія Хорошковського заперечила його повернення в Україну. За її даними, в Україну прилетіла його дружина Олена Хорошковська, а не він сам.

У вересні в медіа з'явилися чутки, що Валерій Хорошковський нібито отримав кабінет в Офісі президента.

Раніше «Детектор медіа» писав, що бізнес-партнер Володимира Зеленського в групі компаній «Квартал» Сергій Шефір спростував інформацію про те, що передвиборчу кампанію Зеленського фінансував співвласник каналу «Інтер» Валерій Хорошковський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY