detector.media
10.10.2019 18:34
Зеленський побив рекорд найтривалішої у світі пресконференції президента
Зеленський побив рекорд найтривалішої у світі пресконференції президента
Представник Національного реєстру рекордів вручив Володимиру Зеленському сертифікат світового рекорду.

Президент України Володимир Зеленський встановив світовий рекорд з найтривалішої у світі пресконференції президента країни. Відповідний сертифікат йому вручив 10 жовтня під час пресмарафону в Kyiv Food Market представник Національного реєстру рекордів.

Станом на 18:20 пресмарафон тривав понад 8 годин, і Володимир Зеленський перевищив попередній рекорд на 45 хвилин.

Представник Національного реєстру рекордів сказав, що колеги-журналісти повідомили їх близько п’ятої години вечора, що можливе світове досягнення. «Ми дуже швидко провели експертизу. Уже зараз пресконференція триває понад 8 годин, і рекорд (не буду казати, чий) перевищено на 45 хвилин. З того, що я чую, вам доведеться ще до години 9-10-ї працювати», - сказав представник Національного реєстру рекордів.

Прессекретарка президента Юлія Мендель сказала, що Офіс президента нічого такого не планував: «Вони самі подзвонили нам, ми не знали про це. Ми не планували нічого, серйозно».

Нагадаємо, 10 жовтня з 10:00 на київському ринку їжі (вул. Московська, 8) відбувається пресмарафон президента Зеленського. За форматом, журналістів формують у групи по 7-10 осіб, групи мають змінюватися щопівгодини. Формат заходу придумав сам Володимир Зеленський, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

На пресмарафон акредитовано понад 300 журналістів. Офіс президента відмовив в акредитації на пресмарафон близько 50 представникам ЗМІ. 

«Детектор медіа» проводить текстову онлайнтрансляцію пресмарафону президента.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY