detector.media
10.10.2019 15:20
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Якщо ти мене пробачиш»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Якщо ти мене пробачиш»
Прем'єра 4-серійної стрічки «Якщо ти мене пробачиш» виробництва «Фільмстрім» і Vileton Films відбудеться на каналі «Україна» 13 жовтня, о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

За сюжетом, Олена Левицька пережила зникнення і смерть чоловіка Валерія, втрату бізнесу і всього майна, хворобу сина Богдана. Вона почала нове життя і знову вийшла заміж. Але Валерій раптом повернуся, пояснивши, що тоді був змушений зникнути та інсценувати свою загибель, аби убезпечити родину. І тепер він хоче повернути Олену та дітей.

У фільмі знімаються актори Ольга Грішина, Олександр Константинов, Анастасія Цимбалару, Дарія Рибак, Олександр Пашков, Костянтин Корецький, Юлія Амелькіна, Влад Писаренко, Євген Єфремов, Борис Книженко, Юрій Гребельник, Олена Стефанська, Олександр Ярема.

Режисер-постановник – Олексій Гусєв. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Андрій Танабаш, Елла Бобленюк.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займаються компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки проходили у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY