detector.media
Детектор медіа
09.10.2019 13:58
«Втрачають своє виборче право», – Ігор Кондратюк висунув свою «формулу» по врегулюванню ситуації на Донбасі
«Втрачають своє виборче право», – Ігор Кондратюк висунув свою «формулу» по врегулюванню ситуації на Донбасі
Український телеведучий назвав Росію «міжнародним гопником з ядерною зброєю»

Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував допис, в якому запропонував свою авторську формулу по врегулюванню ситуації на Донбасі та в Криму.

Перший пункт в цій «формулі Кондратюка – повернення Україною контролю над своїми східними кордонами, із залученням міжнародних організацій, але без обговорення інших нюансів, окрім закриття Росією свого кордону з Україною.

Після цього, за словами телеведучого, треба зобов’язати всіх бойовиків так званих «ЛНР» та «ДНР» скласти зброю, провести військовий суд та притягнути злочинців до відповідальності.

«Мешканцям так званого ОРДЛО протягом місяця з моменту повного відновлення влади Києва потрібно визначитись – чи хочуть вони жити в державі Україна, – зазначив у четвертому пункті своєї «формули» Кондратюк. – Хто не хоче – протягом 3 місяців покидають Україну в будь-якому напрямку. Україна їм за це виплачує «виїздні». З умовою – не повертатись в Україну протягом 50 років після виїзду. Ті, хто залишаться, на 10 років втрачають своє виборче право. В Донецькій та Луганській областях обиратися на виборні посади та служити в поліції протягом 10 років матимуть право лише ті, хто з початку літа 2014-го мешкали на підконтрольній Києву території».

За планом телеведучого, ті, хто був причетний до «референдумів» про створення так званих «ЛНР» та «ДНР», та після повернення територій під контроль України залишиться в країні, не матимуть виборчого права довіку.

«Під час виконання пунктів 1-7 Росія мовчить, ніби в рот води набрала! – додав Кондратюк. – Після виконання пунктів 1-7, за такою ж формулою проводиться звільнення Криму від рашистів. Гарантом виконання формули Кондратюка щодо урегулювання конфлікту на Донбасі виступають усі ядерні країни, окрім РФ»

Телеведучий також зазначив, що всі інші формули з цього питання з’являються тільки тому, що цивілізовані країни не можуть виконати перший пункт – тобто, примусити Росію закрити кордон з Україною та допомогти нашій країні відновити контроль над східними територіями. І все це через те, що «Росія – міжнародний гопник з ядерною зброєю, якого всі бояться!».

Фото: Фейсбук

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY