detector.media
09.10.2019 12:32
Проєкт «Радіо Свобода» про шахтарів виборов приз на The Lovie Awards
Проєкт «Радіо Свобода» про шахтарів виборов приз на The Lovie Awards
Відеопроєкт української служби «Радіо Свобода» та студії New Cave Media «Шахта-360. Очима гірника» отримав «бронзову» відзнаку серед інтернет-відео в категорії «Найкращий досвід-оповідь» дев’ятої престижної міжнародної премії The Lovie Awards.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

У проєкті за допомогою камери 360 градусів показано роботу шахтарів та те, як влаштований видобуток вугілля у сучасній українській шахті.

Зйомки проєкту проходили в 2018 році на шахті «Південнодонбаська №1» біля міста Вугледар Донецької області, на підконтрольній уряду України території. 

Премія The Lovie Awards цього року вручалася вдевяте і восьмий раз найкращим проєктам у сегменті європейської інтернет-спільноти. 

«Срібло» у номінації «Найкращий досвід-оповідь» отримав проект віртуальної реальності про картину «Крик» Едварда Мунка режисерів Сандри Паугам та Шарля Аяца. «Золото» в цій категорії не присуджували.

«Радіо Свобода» вже здобувала перемогу на The Lovie Awards у 2014 році. Тоді приз у категорії «Інтернет-відео» отримав фотограф Андрій Дубчак - за відео з верхівки новорічної ялинки на Майдані під час протестів 8 грудня 2013 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY