detector.media
09.10.2019 11:30
Оголошено українську програму 3-го Київського тижня критики
Оголошено українську програму 3-го Київського тижня критики
До програми ввійшли шість фільмів: українські «Додому» Нарімана Алієва та «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та фільми-референси до них, обрані режисерами.

Про це повідомляється пресрелізом. 

Українські режисери Наріман Алієв та Антоніо Лукіч обрали фільми-референси, які тематично та стилістично перегукуються з їхніми стрічками. Тож в національній програмі покажуть:

Детальніше про фільми – на сайті фетсивалю. 

Нагадаємо, цього року фільми для показу обирали кінокритики Дар'я Бадьор, Станіслав Битюцький, Сергій Ксаверов і Анна Дацюк

Як писав «Детектор медіа», кінофестиваль Київський тиждень критики було засновано в 2017 році, його створення ініціювала кінодистриб’юторська компанія «Артхаус трафік». За задумом організаторів, щороку кінокритики-куратори  обирають фільми, представляють їх глядачам і обговорюють після показів.

3-й фестиваль «Київський тиждень критики» пройде у кінотеатрі «Жовтень» з 24 по 30 жовтня 2019. На відкритті фестивалю фестивалю також вручають премію кінокритиків «Кіноколо», яку було засновано в 2018 році.

У рамках фестивалю також запланована програма дискусійних зустрічей, присвячених кіно: панельна дискусія «Як Новий Голлівуд змінив американське кіно» та презентація третього тому «Антології української кінокритики 1920-х років», організована спільно з Національним центром Олександра Довженка.

Раніше 3-й Київський тиждень критики оголосив основну міжнародну програму та програму ретроспективи

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY