detector.media
05.10.2019 11:04
«Вавилон'13» та журналісти Гудименко і Висоцький приєднались до «Руху опору капітуляції»
«Вавилон'13» та журналісти Гудименко і Висоцький приєднались до «Руху опору капітуляції»
Активісти руху виступають проти впровадження формули Штайнмаєра та «капітуляційних дій» української влади.

Про це йдеться в розповсюдженій заяві руху. 

«Опір капітуляційним діям сьогоднішньої влади потребує об’єднання і мобілізації зусиль всього українського суспільства, кожного українця по всьому світу, всіх наших союзників. Для цього необхідно гуртуватися в широкий рух проти капітуляції України, який об’єднав би всіх небайдужих людей. Із цією метою ми ініціюємо започаткування мережі "Рух опору капітуляції". Про організаційні принципи мережі буде оголошено згодом», - йдеться в заяві.

Підписанти заяви ввважають, що досягнення «справжнього миру» не може відбутися на підставі «формул і домовленостей, що суперечать Конституції, принципам міжнародного права і національним інтересам України».

«Нам незрозуміло, як можна досягти миру з Росією, яка цього миру не хоче. Натомість вона намагається силою нав’язати нам умови, метою яких є руйнація Української державності. Ми оголошуємо проведення віче "Зупинимо капітуляцію!" на Майдані Незалежності 6 жовтня 2019 року», - повідомляєтсья в заяві руху.

Підписанти:

Нагадаєо, колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк розкритикував те, яку комунікацію вела українська влада із суспільством щодо погодженням формули Штайнмаєра в Мінську. На його думку, помилкою є те, що Україна лише намагається наздоганяти Росію, яка перша поширює власні меседжі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY