detector.media
04.10.2019 13:07
Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Держкіно
Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Держкіно
Кабінет Міністрів України з 4 жовтня оголосив конкурс на посаду Голови Державного агентства України з питань кіно.

Про це йдеться в розпорядженні уряду від 29 вересня за підписом прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Проте лінк на відповідне розпорядження зараз не доступний.

«Відповідно до частини другої статті 23 Закону України "Про державну службу" оголосити з 4 жовтня 2019 р. конкурс на зайняття посади голови Державного агентства України з питань кіно з визначенням умов проведення конкурсу згідно з додатком», – йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно з розпорядженням Кабміну від 2 жовтня, тимчасово виконувати обов’язки голови Держкіно буде Юлія Шевчук.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державного агентства України з питань кіно, виконання обов’язків голови Державного агентства України з питань кіно на начальника юридичного відділу зазначеного Агентства Шевчук Юлію Іванівну», – зазначається в документі.

Крім того, в уряд повідомили, що до посадових обов’язків голови Держкіно входитиме:

Посадовий оклад становить 24 000 гривень, а також надбавки, доплати та премії відповідно до постанови Кабміну № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» та статті 52 Закону України «Про державну службу».

«Призначення на посаду строком на п’ять років, якщо інше не передбачено законом, з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу на ще один строк або переведення на рівнозначну або нижчу посаду до іншого державного органу», – зазначається в документі.

Нагадаємо, 19 вересня Пилип Іллєнко заявив, що написав прем’єр-міністру України заяву про звільнення за власним бажанням. Розпорядженням від 21 серпня 2019 року № 642-р Кабмін звільнив Пилипа Іллєнка.

Сергій Неретін, який працював першим заступником голови Держкіно, виконував обов'язки голови Держкіно після того, як пан Іллєнко пішов з посади.

Проте Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 2 жовтня 2019 року ухвалив рішення звільнити першого заступника голови Держкіно Сергія Неретіна та заступника голови Держкіно Сергія Недзельського. Останнього було призначено заступником голови Держкіно у червні цього року. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY