detector.media
03.10.2019 10:43
Hromadske запустило лінійку інтерв'ю по буднях
Hromadske запустило лінійку інтерв'ю по буднях
У новому сезоні Hromadske запустило лінійку інтерв'ю по буднях о 21:15, а саме: проєкти «Дорогенька моя», «Україна розумна», «Дуже важлива передача» та «Альберт».

Про це повідомляє пресслужба «Громадьского».

Раз на два тижні по понеділках виходтимуть нові випуски програми «Україна розумна»: «Це розмови історію, культуру, економіку, суспільство, літературу України з розумними людьми. Ми говоримо про речі, які актуальні не тільки сьогодні, а й за тиждень, за місяць, за рік. Ми говоримо з людьми, які думають і аналізують. У новому сезоні буде ще більше розумних українців з різних сфер життя», – розповів ведучий Володимир Єрмоленко.

Щовівторка о 21:15 у проєкті «Дорогенька моя» Ангеліна Карякіна спілкуватиметься з жінками про рівність, рольові моделі, різноманіття, політичне та особисте. Героїнею першого випуску 1 жовтня стала художниця і журналістка Ольга Бартиш. Відео буде доступно на всіх платформах hromadske незабаром.

Щочетверга виходитиме «Дуже важлива передача» з Наталкою Гуменюк. Ведуча спілкуватиметься з найцікавішими людьми світу і країни про найважливіші феномени сучасності. Проєкт відтепер матиме й формат подкастів, які можна буде слухати і iTunes та на Soundcloud.

Щоп’ятниці в оновленій студії програми «Альберт» журналіст і музикант Альберт Цукренко говоритиме з суспільно важливими культурними героями, які ще не стали істеблішментом в офлайні, проте набули популярності в інтернеті.

Проєкт Тетяни Огаркової «Життя інших» виходитиме в форматі тексту та фотоісторій.

Також щотижня в ефірі та на всіх платформах hromadske проєкт «По Живому» – інтерв'ю на актуальні соціально-політичні теми із ведучими Максимом Каменєвим, Настею Станко, Василем Пехньо та Інною Борзило.

Як писав ДМ, Данило Мокрик раніше був ведучим програми в форматі інтерв’ю – «Мокрик По Живому», яка виходила на «Громадському телебаченні». Проте він пішов з «Громадського» 16 серпня 2019 року.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов, якого протягом п’яти років незаконно утримували в СІЗО та колонії Росії і який 7 вересня повернувся в Україну, дав своє перше інтерв’ю «Громадському». Спецефір відбудеться 18 вересня о 19:00.

Фото: Hromadske 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY