detector.media
02.10.2019 18:16
Стрічка «Я працюю на цвинтарі» братиме участь у кіномаркеті в рамках Варшавського кінофестивалю
Стрічка «Я працюю на цвинтарі» братиме участь у кіномаркеті в рамках Варшавського кінофестивалю
Екранізація книги Павла «Паштета» Белянського «Я працюю на цвинтарі» режисера Олексія Тараненка була відібрана до участі у кіномаркеті CENT EAST Market Warsaw в рамках 35-го Варшавського кінофестивалю в секції Works-In-Progress. У секції презентуються фільми у сфері продакшну та постпродакшну.

Про це повідомляє пресслужба кінопроєкту.

«На кіномаркеті ми презентуємо 6-хвилинний матеріал зі зйомок фільму "Я працюю на цвинтарі", які наразі тривають у Києві. Головною метою нашої участі в цьому кіномаркеті є пошук партнерів, в тому числі для дистрибуції фільму в Європі. Також ми б хотіли отримати фідбек від європейської кіноспільноти», - розповів продюсер фільму Андрій Корнієнко.  

Фільм розповідає історію життя Олександра, в минулому архітектора, який працює на цвинтарі та має свою контору з виготовлення пам'ятників. Кожного дня до нього приходять нові люди для замовлення пам'ятників близьким: життєві ситуації, іноді - сумні, іноді - комічні. Але і в житті головного героя є таємниця, яка не дає йому стати щасливою людиною.

Головні ролі у фільмі виконують український актор Віталій Салій та польська акторка Вікторія Городецькая. Виробництво фільму відбувається за підтримки Українського культурного фонду.

«Я працюю на цвинтарі» - копродукція України з Польщею. Виробництвом фільму займаються українські продакшни Good Morning Films, Mainstream Pictures та польський Stewopol Ms Sp.z.o.o.

35-й Варшавський кінофестиваль проходитиме з 11 по 20 жовтня.

Раніше повідомлялось, що режисерська версія українсько-польської воєнної драми Тимура Ященка «U-311: Черкаси» ввійшла до головного конкурсу 35-го Варшавського міжнародного кінофестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY