detector.media
01.10.2019 10:12
Журналісти вимагають у президента звільнити Юлію Мендель
Журналісти вимагають у президента звільнити Юлію Мендель
Об'єднання українських незалежних журналістів «Ініціатива 34» вимагає звільнення прессекретарки президента України Юлії Мендель через непрофесійну поведінку щодо журналістів та провокацію штучних конфліктів.

Про це йдеться у відкритому зверненні журналістів, яке оприлюднили в Facebook.

«У зв’язку із непрофесійністю, неетичною поведінкою та провокацією штучних конфліктів, вимагаємо звільнити Юлію Мендель з посади прессекретарки Президента України Володимира Зеленського. Від Офісу Президента та Юлії Мендель очікуємо вибачень перед нашим колегою Сергієм Андрушком», – йдеться в зверненні.

Заяву підписали:

ГО «Громадське Телебачення»

журналісти Bihus.Info

редактор-засновниця «Української правди» Олена Притула

Нагадаємо, медіарух «Медіа за усвідомлений вибір» та інші представники медіа висловили стурбованість через нову тенденцію у поведінці працівників Офісу президента з журналістами. Медіарух закликав Президента України Володимира Зеленського особисто публічно відреагувати на загрозливу тенденцію перешкоджання роботі журналістів та медіа з боку працівників Офісу президента.

Так, щонайменше троє журналістів українських та іноземних медіа повідомили, що нещодавно зіткнулися з неетичною та агресивною поведінкою прессекретарки президента Юлії Мендель, яка відштовхувала їх, у тому числі, щоб обмежити можливість поставити президентові запитання. Це, зокрема, були Наталія Шимків з «Лівого берега», Крістофер Міллер і Сергій Андрушко з «Радіо Свобода».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY