detector.media
30.09.2019 17:35
У Львові оштрафовано підприємця за розповсюдження російських книжок – Держкомтелерадіо
У Львові оштрафовано підприємця за розповсюдження російських книжок – Держкомтелерадіо
У Львові виявили та припинили незаконну реалізацію книжкової продукції, завезеної з Російської Федерації без дозвільних документів. Книжки вилучили з обігу, а на на суб’єкта господарювання (ФОП) Ростислава Касіяна наклали штраф у розмірі 41 тис. 730 грн.

Про це повідомляє пресслужба Держкомтелерадіо.

«25 вересня уповноважені особи Держкомтелерадіо за сприяння Управління СБУ у Львівській області виявили у Львові та припинили незаконну реалізацію без відповідного дозволу видавничої продукції, що має походження з території держави-агресора», – йдеться в повідомленні.

У 2019 році уповноваженими посадовими особами Держкомтелерадіо складено 20 протоколів про накладення адміністративно-господарських штрафів. Незаконно ввезену видавничу продукцію вилучено з обігу.

Нагадаємо, 20 серпня Державний комітет телебачення і радіомовлення повідомив, що у Вінниці на підприємицю Євгенію Максименко, яка без дозвільних документів продавала книжки з РФ, наклали адміністративно-господарський штраф у розмірі 41 тис. 730 грн.

Як писав «Детектор медіа», за І квартал 2019 року Державний комітет телебачення і радіомовлення України нарахував штрафних санкцій на суму 333 840 грн за незаконно ввезену видавничу продукцію з території держави-агресора.

У Дніпрі оштрафували підприємців, які без дозволів продавали книжки з РФ.  Адміністративно-господарські санкції застосовано до суб’єктів господарювання (ФОП) Дмитра Волкова, Надії Данник, Івана Захарова, Олександра Марчука.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY