detector.media
30.09.2019 17:14
До 1 листопада – прийом заявок на конкурс журналістських робіт «Кращі практики управління громадою на основі даних»
Центр розвитку інновацій (ЦРІ) з метою дослідження та популяризації кращих практик із управління та розвитку громад через е-рішення на основі аналітики даних оголосив Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему «Кращі практики управління громадою на основі даних». Прийом заявок на конкурс триватиме до 1 листопада включно.

Про це повідомляється на сайті ЦРІ. 

«Сьогодні існує велика проблема із якісними та верифікованими даними на місцях, що підтверджує ряд міжнародних досліджень. Це не дає можливість провести якісний аналіз розвитку громади, побачити реальний сектор економіки та приймати ефективні управлінські рішення», – йдеться в повідомленні.

Для вирішення цієї проблеми Центр розвитку інновацій (ЦРІ) за підтримки Програми «U-LEAD з Європо» реалізовує проєкт «Е-рішення для громад». Мета проєкту – перехід до Управління 2.0 на основі даних із використанням ІТ. Уже 30+ громад-учасниць проєкту успішно рухаються до нового типу управління та прийняття ефективних рішень.

До участі у конкурсі приймаються матеріали за чотирма номінаціями:

Усі конкурсні матеріали мають бути попередньо переглянуті ЦРІ та опубліковані вперше у період із 26 серпня 2019 року по 1 листопада 2019 року у національних/регіональних ЗМІ.

Конкурсні роботи необхідно надіслати на е-скриньку: press@cid.center до 1 листопада 2019 року включно. У темі листа необхідно вказати «ПІБ_конкурс журналістів».

Учасник може подати не більше однієї конкурсної заявки у кожній номінації.

Матеріали, які будуть містити інформацію рекламного характеру будуть виключені з конкурсу.

За результатами конкурсного відбору передбачена фінансова винагорода. Нагородження переможців конкурсу відбудеться під час Першого в Україні Форуму присвяченого управлінню на основі даних, який пройде за підтримки відповідних Комітетів Верховної Ради України, Міністерств, Асоціацій органів місцевого самоврядування.

У разі виникнення додаткових запитань писати на е-скриньку: press@cid.center.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY