detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
26.09.2019 16:54
У «BBC News Україна» призначили нову головну редакторку (ДОПОВНЕНО)
У «BBC News Україна» призначили нову головну редакторку (ДОПОВНЕНО)
Головною редакторкою «BBC News Україна» з 26 вересня 2019 року стала Марта Шокало, яка з 1 серпня виконувала обов’язки головреда видання.

Про це Марта Шокало повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Раніше вона працювала на посаді випускової редакторки «BBC News Україна», хто замінить її на цій посаді наразі невідомо: «Поки що ми не ухвалювали цього рішення. Ми в процесі».

«Зміни звичайно планується. Просто ми ще на початку шляху, тому я не можу сказати, які саме зміни. Завжди зміни відбуваються, коли хтось новий приходить», – сказала нова головна редакторка «BBC News Україна».

Марта Шокало також повідомила, що наразі інших кадрових змін не планується. Вона уточнила: «Можливо, у майбутньому – так, але поки що ні».

Інформацію про призначення нової головної редакторки «Детектору медіа» підтвердила й речниця ВВС Лала Наяфова: «Марта Шокало була призначена головним редактором "BBC News Україна". До цього вона кілька місяців виконувала обов’язки і після того, як пройшла успішно відбір, ми раді, що вона продовжить працювати на цій посаді в новому статусі». 

Нагадаємо, 31 липня головна редакторка «BBC News Україна» Ніна Кур'ята повідомила, що звільняється з посади після 8 років роботи.

У коментарі «Детектору медіа» 1 серпня старша фахівчиня із комунікацій BBC Лала Наяфова повідомила, що британська медіакомпанія BBC шукає нового головного редактора «BBC News Україна». 

Фото: Громадське радіо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY