detector.media
25.09.2019 10:59
Проєкт «Радіо Свобода» «Шахта-360» потрапив у шорт-ліста премії The Lovie Awards
Проєкт «Радіо Свобода» «Шахта-360» потрапив у шорт-ліста премії The Lovie Awards
У шорт-ліст міжнародної премії The Lovie Awards потрапив спеціальний проєкт української служби «Радіо Свобода» та студії New Cave Media «Шахта-360. Очима гірника», проєкт змагатиметься в категорії «Інтернет-відео/Віртуальна реальність та відео 360/ Найкращий досвід-оповідь».

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Проєкт розповідає про тяжку роботу шахтарів під землею та про те, як узагалі влаштований видобуток вугілля на сучасній українській шахті. Для цього оператори разом із гірниками пройшли по всьому ланцюгу видобутку та переробки вугілля із камерою-360, яка дозволяє глядачеві "рухати" зображення і роздивитися все навколо – від диспетчерської до вугільної лави», – йдеться в описі.

Зйомки проєкту відбулися торік на шахті «Південнодонбаська №1», що розташована біля міста Вугледар Донецької області, на підконтрольній уряду України території. Автори проєкту показали, як видобувається вугілля на Донбасі, і поспілкуватися з гірниками.

Цього року премія The Lovie Awards вже увосьме вручатиметься найкращим проєктам у сегменті європейської інтернет-спільноти. Як зазначають її організатори, «це найбільш престижна та єдина загальноєвропейська премія, що відзначає майстерність в інтернеті».

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY