detector.media
20.09.2019 13:06
Олена Білозерська видала книгу «Щоденник нелегального солдата»
Олена Білозерська видала книгу «Щоденник нелегального солдата»
Колишня снайперка у «Правому секторі» та Українській Добровольчій Армії, нині офіцерка морської піхоти Збройних сил України Олена Білозерська видала книгу «Щоденник нелегального солдата».

Про це Олена Білозерська написала на своїй сторінці в Facebook.

«Нарешті вийшла з друку моя книга "Щоденник нелегального солдата". Це про мої 2014-2017 роки на фронті, у складі ДУК "Правий сектор" та Української Добровольчої Армії. Книга абсолютно документальна, у ній тільки справжні імена і опис тільки справжніх подій. Подій унікальних, якщо подумати – бо колективний герой цієї книги – "група Вольфа", добровольчий підрозділ, який, як і решта неоформлених добровольців, три з половиною роки воював без стабільних зарплат, без жодних пільг, статусів і гарантій», – розповіла вона.

За її словами, кожна репліка, сказана героями книги, справді була ними сказана.

«Це книга-фотографія, фіксація на папері відтинку реальності – наших боїв, нашого побуту, нашої мови, почуттів, емоцій. Я написала її для того, щоб майбутні історики, автори майбутніх художніх книг і сценаристи художніх фільмів знали подробиці, без яких немає правди: не лише про бої, а й те, як ми добували зброю, у що вдягалися, як розмовляли, що їли, що пили, з чого сміялися, якими лайками лаялись...», – додала пані Білозерська.

Обсяг книги становить 584 сторінки, у ній опубліковано 340 фотографій та 13 карт-схем бойових операцій.

Фото: Олена Білозерська / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY