detector.media
23.09.2019 11:18
10 жовтня-22 листопада – у Краматорську і Сєвєродонецьку проведуть тренінг із журналістики рішень
ГО «Інтерньюз-Україна» організувало дводенний тренінг «Журналістика рішень: як впливати на зміни у своєму місті?», який проведуть у Краматорську Донецької області (10-11 жовтня та 7-8 листопада) та Сєвєродонецьку Луганської області (24-25 жовтня та 21-22 листопада).

Про це повідомляється на сайті організації.

«Solution Journalism, або "журналістика рішень" – це не просто модний тренд у професійній діяльності журналістів. Це спроба знайти відповіді та рішення на безліч питань і проблем. Цей тренінг для тих, хто хоче не тільки передруковувати прес-релізи заходів, писати хвалебні оди органам влади та політикам, чи лише описувати суспільні проблеми, а прагне шукати реальні механізми їх вирішення», – йдеться в повідомленні.

До участі запрошуються представники місцевих ЗМІ, які проживають, або працюють в Донецькій та Луганській областях.

Дати тренінгів:

Відбір учасників проходить на конкурсній основі – за змістом надісланих заявок.

Окрім можливості здобути нові навички роботи у напрямі Solution Journalism, учасники тренінгу зможуть отримати стипендії на виготовлення матеріалів про ключові реформи в Україні.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням.

Кількість місць обмежена. Учасники, які успішно пройдуть відбір, отримають підтвердження на електронну скриньку.

Для учасників, що не проживають у місті проведення тренінгу, організатори забезпечують проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду за наявності квитків.

Додаткову інформацію ви можете отримати у координаторів тренінгу: Дмитро Зінчук, тел. +38 095 085 1884, dzinchuk@internews.ua Юлія Костащук, тел. +38 098 637 48 47, ykostashchuk@internews.ua

Захід організовано ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY