detector.media
22.09.2019 15:54
UATV у Пекіні отримав нагороду як найактивніший учасник платформи BRNA з обміну контентом
UATV у Пекіні отримав нагороду як найактивніший учасник платформи BRNA з обміну контентом
Міжнародну нагороду Contributor of the Year канал іномовлення UATV отримав як найактивніший учасник платформи Belt and Road News Alliance з обміну контентом.

Про це повідомляє пресслужба UATV.

Сьогодні на платформі BRNA представлені 63 медіа з 40 країн. UATV розпочав співпрацю з нею в березні 2018 року. Завдяки цьому канал може використовувати в ефірі відеоматеріали інших членів платформи.

«На BRNA ми вже завантажили понад півтори тисячі матеріалів. Це дуже хороший показник, який і був відзначений в Пекіні. Дуже важливо і те, що завдяки членству в BRNA наші відео просили для публікації на своїх ресурсах Reuters, Associated Press і найбільший державний мовник Китаю - ССTV (China Central Television). Такі матеріали набирають тисячі переглядів», - розповіла начальниця відділу міжнародної інформації UATV Варвара Міранкова.

За словами Міранкової, тематика контенту, який UATV презентує на платформі, «найрізноманітніша»: це відеоматеріали про політику, культуру, війну на сході України, контент про національні традиції та свята.

«Багатьох зацікавила тема Чорнобиля – ми завантажили цілий цикл сюжетів про катастрофу нашої журналістки Євгенії Бурди. Ця тема зараз популярна й цікава багатьом світовим ЗМІ. Сподіваємося, що й надалі наш контент буде користуватися попитом в іноземних мовників», - додала представниця UATV.

Нагадаємо, телеканал іномовлення України UATV є учасником двох міжнародних платформ з обміну новинним контентом: BRNA та AVN (Asiavision Network). Участь у них дає можливість поширювати інформацію про Україну в світі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY