detector.media
22.09.2019 10:38
«Громадське» винесло рішення щодо публічних висловлювань Кутєпова у Facebook
«Громадське» винесло рішення щодо публічних висловлювань Кутєпова у Facebook
Редакційна рада рекомендувала виконавчому директору громадської організації, за наявності правових підстав, винести догану Кутєпову Богдану із записом до трудової книжки, що може бути передумовою звільнення в разі подальших порушень.

Про це йдеться на сайті «Громадського».

Також редакційна рада рекомендувала Богдану Кутєпову здійснити пожертвування на рахунок організації, у розмірі, який він визначить сам.

Окрім того, редрада рекомендувала програмній раді під час найближчих зборів затвердити зміни до політик та процедур організації в частині, що стосується публічних висловлювань співробітників громадської організації «Громадське телебачення», зокрема й у соціальних мережах, та визначити можливі санкції щодо порушників.

Рішення має рекомендаційний характер, але Богдан Кутєпов повідомив, що готовий виконати його.

Нагадаємо, Богдан Кутєпов критично висловився щодо запитань журналістів, які взяли участь у пресконференції Олега Сенцова та Олександра Кольченка 10 вересня. У дописі в Facebook Кутєпов написав: «Я вважаю так: щоб не було потім вереску про утиски свободи слова, журналістів повинні пиз**ти самі ж журналісти. А журналісток – журналістки. Тих, котрі ставлять тупі питання, просто садити на місце чи виводити з зали. А тих, хто під виглядом журналістів приходить провокувати від Шарія, Медведчука чи з кремлівських помийок типу Страни.юа — нещадно пиз**ти. С — Саморегуляція».

«Громадське телебачення» засудило публічні висловлювання журналіста Кутєпова.

Поліція відкрила кримінальне провадження за заявою редакції «Страна.ua», яка поскаржилася на заклики до нібито побиття та перешкоджання професійній діяльності журналістів цього видання.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY