detector.media
20.09.2019 20:11
Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV через порушення правил мовлення у дні пам'яті
Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV через порушення правил мовлення у дні пам'яті
19 вересня Національна рада розглянула результати позапланової перевірки діяльності ТОВ «Ідана Юкрейн» (логотип BoutiqueTV) та на їхній підставі оголосила мовнику попередження через невиконання Правил ведення мовлення у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Так, 8, 18 і 19 травня в ефірі супутникового телеканалу BoutiqueTV упродовж усієї доби не було інформації про день пам’яті, а 8 і 19 травня не було оголошено о 12.00 хвилини мовчання із супроводженням звуку метронома.

Як відомо, 8 травня в Україні відзначався День пам’яті та примирення, 18 травня − День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу, 75-ті роковини депортації кримських татар та інших народів Криму, 19 травня − День пам’яті жертв політичних репресій.

Національна рада зафіксувала систематичні порушення мовником вимог Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті упродовж трьох пам’ятних дат і застосувала до нього санкцію «оголошення попередження». Також регулятор вказав ліцензіату на неприпустимість порушень законодавства надалі.

Раніше Нацрада оголосила каналу «Наталі» попередження через порушення у День Героїв Небесної Сотні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY