detector.media
20.09.2019 13:35
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Улюблені діти»
Канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Улюблені діти»
Прем'єра 8-серійної мелодрами «Улюблені діти» виробництва Ivory films відбудеться на каналі «Україна» 23 вересня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Серіал розповість про родину, яка розпадається під впливом обставин: троє дітей виїжджають до столиці в пошуках щастя і благополучного життя, залишивши свою матір. Одного разу матір вирішує провідати сина і двох доньок у великому місті, і виявляється, що всі їхні слова про столичний добробут не відповідали дійсності. Матері доводиться допомагати їм долати жахливі неприємності та вирішувати величезну кількість проблем.

У серіалі знялися Дарія Трегубова, Дарія Волга, Ніна Касторф, Данило Мірешкін, Аполлінарія Василіна, Прохор Дубравін, Міла Сивацька, Дмитро Тубольцев.

Режисер – Сергій Толкушкін. Автори сценарію – Марія Бек та Олена Бойко. Оператор-постановник – Олександр Бойко. Продюсери – Наталя Стрибук, Вікторія Корогод та Олег Рогожа.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася продакшн-компанія Ivory films. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY