detector.media
19.09.2019 21:12
Надія Савченко стала ведучою програми «Коментатор» на каналі ZIK
Надія Савченко стала ведучою програми «Коментатор» на каналі ZIK
В анонсі проєкту колишня народна депутатка пообіцяла «розповісти секрети Верховної Ради».

Анонс програми із Надією Савченко опубліковано на каналі ZIK в YouTube, на це звернуло увагу видання «Цензор.НЕТ». Також у YouTube каналу вже виклали перші випуски програми: Надія Савченко коментувала засідання парламенту 19 вересня.

«Я знаходжуся тут для вас, українці, щоб розповісти вам секрети Верховної Ради - що відбувається у позакулуарних розмовах, як у вас крадуть гроші з вашого бюджету, як приймаються злочинні для українців закони», - зазначила в анонсі Надія Савченко.

За її словами, вона «розповідатиме правду».

«Детектор медіа» звернувся по коментар до пресслужби телеканалу ZIK.

Нагадаємо, що Надія Савченко була депутаткою Верховної Ради VIII скликання. Вона також брала участь у позачергових виборах до парламенту влітку 2019 року, проте не була обрана.

15 березня 2018 року на той час генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради три подання: про зняття недоторканності, затримання й арешт  Савченко. Її підозрюють у спробі організації «збройного державного перевороту методом терору». 15 квітня 2019 року її звільнили з-під варти.

Як писав ДМ, 14 червня 2019 року стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука – Тарас Козак. Він об’єднав три свої інформаційні телеканали – «112 Україна», NewsOne і ZIK – у медіахолдинг «Новини», який очолив Олексій Семенов (колишній керівник телеканалів «112 Україна», NewsOne і Прямого каналу).

Через зміну власника низка топменеджерів медіахолдингу ZIK заявили про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич, керівниця департаменту виробництва власних програм Ольга Мовчан, шеф-редактор новин телеканалу Роман Недзельський, головна редакторка інформаційного агентства ZIK Тетяна Вергелес. Також на каналі вирішили закрити свої програми Вахтанг КіпіаніСергій Рахманін,Тетяна Даниленко, призупинив вихід своєї програми Остап Дроздов. Пізніше про звільнення із ZIK заявили телеведучі Лейла Мамедова та Остап Дроздов. Також з каналу пішов ведучий Олексй Бурлаков.

Наталя Влащенко залишилася працювати генеральною продюсеркою телеканалу ZIK. Генеральною директоркою телеканалу ZIK після зміни власника стала колишня керівниця «Інтер медіа продакшн» Наталія Вітрук. 

За оцінками різних джерел «Детектора медіа», з каналу звільнилося приблизно 35% співробітників, а з інформаційної агенції ZIK, яка розташована у Львові, йдуть майже 95% працівників.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY