detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
18.09.2019 12:20
Созановський пропонує індустрії створити об’єднану кіномедіашколу
Созановський пропонує індустрії створити об’єднану кіномедіашколу
Співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський очікує від держави, що вона стане не регулятором, а модератором процесів на ринку і не заважатиме реалізації тієї «дорожньої карти», яку визначить індустрія. Про це він сказав 18 вересня під час конференції «Телебачення як бізнес», яка проходить у межах медіаформу Kyiv Media Week.

Серед важливих соціальних ініціатив Сергій Созановський бачить створення кіномедіашколи: «Об’єднавши всі зусилля, ми зможемо створити інституцію, якою б усі пишались і їй би аплодували у всьому світі». За його словами, найкращі кейси не можливі без колаборації: «Не треба боятися розділити ризики, відповідальність, а далі й успіх».

Керівник напрямку «Телевізійний бізнес» групи «1+1 медіа» Максим Кривицький звернув увагу на те, що для такої школи потрібні кадри, тому важливо вирішити питання з «чорними списками», куди, на його думку, не завжди виправдано потрапляють професіонали.

Нагадаємо, що кілька медіахолдингів мають свої комерційні або безкоштовні освітні проєкти. «Інтер медіа груп» з 2006 року розвиває «Інтершколу», «1+1» з 2013 року – вищу школу Media & Production, StarLightMedia має свій освітній центр, «Медіа Група Україна» – освітній проєкт «Медіамайстерня», а Film.ua Group – освітній центр «Film.ua Факультет». Незалежна асоціація телерадіомовників також розвиває власну школу Ukrainian Media e-School.

Фото: Галина Петренко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY