detector.media
17.09.2019 16:31
У MC Today змінився головний редактор
У MC Today змінився головний редактор
Головним редактором MC Today став співзасновник видання Тимур Ворона, який замінив на цій посаді іншу співзасновницю – Віру Черниш.

Про це 17 вересня повідомляється на сайті видання.

Віра Черниш зосередиться на розвитку видання в цілому і запуску нових напрямків. Тимур Ворона тепер відповідатиме за всі матеріали, що публікуються у виданні, у тому числі партнерські.

«І я, і Тимур любимо контент і вміємо з ним працювати. Але в кожного своя суперсила. Моя – вигадувати, дати поштовх, щоб вийшло, організувати систему і запустити роботу. Тимура – робити так, щоб день у день у нас в виданні виходили класні матеріали. Я зрозуміла, що та текучка, яка була на мені зав'язана, не давала мені реалізовувати ідеї та плани. Це погано позначалася на виданні. Тому домовилися з Тимуром, що він візьме на себе відповідальність за весь контент, а в мене розв'яжуться руки для нових напрямків», – розповіла Віра Черниш.

Як повідомляє MC Today, їх місячна аудиторія становить 350 тис. користувачів, за даними сервісу аналітики onthe.io, вона зростає в середньому на 10-20% на місяць.

На сьогоднішній день видання заробляє на нативній рекламі. Сьогодні в команді видання 13 осіб.

Нагадаємо, у серпні 2017 року стало відомо, що видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today. Тоді повідомлялося, що до команди MC Today входять: засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. 

2 квітня стало відомо про переформатування проекту MC Today. З 3 квітня онлайн-журнал про підприємництво MC Today працює в новому дизайні. У видання з’явилася стрічка новин про бізнес та можливість публікувати «довгі тексти».

25 лютого 2019 року керуюча команда онлайн-журналу про бізнес MC Today Віра Черниш і Тимур Ворона викупили частку інвесторів, власників групи компаній Quadrate 28 Надії Табанюк і Валерії Іонан і стали єдиними власниками медіа.

Фото: MC Today

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY