detector.media
16.09.2019 14:15
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»
На телеканалі «Інтер» 29 вересня о 11:00 стартує новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» – «Івлєєва vs Бедняков».

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

«На численні прохання шанувальників проєкту в шоу повернулися Настя Івлєєва і Андрій Бедняков. Разом вони відправляться в захоплюючу подорож. У новому сезоні ведучі не тільки будуть показувати глядачам, де і як краще відпочити. Але і будуть змагатися один з одним в іскрометному гуморі і відчайдушної сміливості», – йдеться в повідомленні.

Головний принцип нового сезону – «Можливо все!». Прем’єрний випуск «Івлєєва vs Бедняков» розпочнеться в Мілані.  

Як писав ДМ, 27 серпня 2019 року ведучими тревел-шоу «Орел і решка» на телеканалі «Інтер» стали Настя Івлєєва і Андрій Бедняков. Зйомки нового сезону проєкту стартували під назвою «Івлєєва vs Бедняков».

Андрій Бедняков став ведучим проєкту «Орел і решка» у 2011 році, замінивши на посаді Алана Бадоєва. Його співведучими були Жанна Бадоєва, Леся Нікітюк і Настя Коротка. Він був ведучим протягом восьми сезонів, під час яких облетів майже 100 міст світу. Настя Івлєєва вела програму «Орел і решка. Перезавантаження» два роки. 

Державна прикордонна служба 5 лютого 2019 року повідомила, що не пропустила в Україну російську відеоблогерку, ведучу програми «Орел і решка. Перезавантаження» Анастасію Івлєєву через незаконне відвідування Криму. Пані Івлєєву не пустили в Україну та заборонили їй відвідувати Україну протягом трьох років.

На «Інтері» стартував новий сезон шоу «Орел і решка», присвячений дивам світу. Перший випуск нового сезону «Орел і решка. Дива світу» вийшов в ефір 1 вересня. Новий сезон складатиметься з 20 випусків. Ведучими шоу стали Аліна Астровська та Антон Зайцев.

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY