detector.media
16.09.2019 11:53
В Італії через расизм звільнили спортивного журналіста
В Італії через расизм звільнили спортивного журналіста
В Італії звільнили спортивного журналіста телеканалу TopCalcio24 Лучано Пассірані після расистського жарту на адресу футболіста «Інтера» Ромелу Лукаку.

Про це повідомляє «Еспресо».

У ефірі TopCalcio24 Лучано Пассірані прирівняв футболіста до тварини і заявив, що «для того, щоб зупинити бельгійця потрібно 10 бананів». Лучано Пассірані розкритикували за ці висловили і він був звільнений.

"Si vas uno contra uno estás muerto y caes al suelo. Ahora, si tienes 10 plátanos para darle de comer...". Se llama Luciano Passirani y deseamos que le metan en una jaula pic.twitter.com/xyu0H0txB4

— David F. Sanchidrián (@AS_Sanchidrian) 16 сентября 2019 г.

Нагадаємо, американська телеведуча каналу KOCO-TV Алекс Хаусден у прямому ефірі порівняла свого темношкірого співведучого Джейсона Хекетта з горилою. Користувачі Facebook розкритикували поведінку ведучої. Наступного дня в ефірі вона вибачилася перед Джейсоном Хекеттом.

У травні 2019 року британський суспільний мовник BBC звільнив ведучого радіостанції BBC Radio 5 Live Денні Бейкера за неетичний твіт про новонародженого сина принца Гаррі та герцогині Меган Сассекської. Ведучого звільнили за твіт з фотографією пари, яка тримає за руки одягнуту мавпу шимпанзе з підписом «Королівське немовля залишило пологовий будинок». Денні Бейкера звинуватили в расизмі, оскільки герцогиня Меган Сассекська є першою в історії британської королівської родини представницею змішаної раси.

Фото: Getty Images

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY