detector.media
15.09.2019 16:15
Трамп проти ЗМІ: президент звинуватив телеведучу NBC у «роботі на невдах»
Трамп проти ЗМІ: президент звинуватив телеведучу NBC у «роботі на невдах»
Президент США Дональд Трамп заявив, що телеведуча NBC Джой Рейд не має таланту та «працює на невдах».

Про це він написав у Twitter.

«Хто така, чорт забирай, Джой-Енн Рейд? Ніколи не зустрічав її, вона нічого не знає про мене, не має таланту і справді позбавлена харизми, необхідної для успіху в шоу-бізнесі. З поганою репутацію та працює та невдах Comcast/NBC, створює фальшиві історії про мене. Низькі рейтинги, фейкові новини», - написав Дональд Трамп.

Who the hell is Joy-Ann Reid? Never met her, she knows ZERO about me, has NO talent, and truly doesn’t have the “it” factor needed for success in showbiz. Had a bad reputation, and now works for the Comcast/NBC losers making up phony stories about me. Low Ratings. Fake News!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14 сентября 2019 г.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп звинуватив журналістів у своєму низькому рейтингу. Також після критичної колонки на свою адресу президент США назвав видання The New York Times «ворогом народу» та сказав, що воно «має на колінах просити пробачення».

Видання Washington Post почало збирати неправдиві заяви політика у спеціальній базі даних упродовж перших ста днів, які провів Дональд Трамп на посту президента. За весь час існування такого проекту з перевірки фактів назбиралось 12 тис. неправдивих тез

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY