detector.media
13.09.2019 21:00
Канал «2+2» оголосив дату прем'єри детективу «Брати по крові»
Канал «2+2» оголосив дату прем'єри детективу «Брати по крові»
Прем’єра 24-серійного гостросюжетного фільму «Брати по крові» відбудеться 15 жовтня о 19:30.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Брати по крові» – детективна історія про двох зведених братів, які ненавидять один одного, але після загадкової смерті батька змушені працювати в одному відділку поліції.

Андрій Кірєєв – принциповий та досвідчений капітан поліції. Його молодший брат Максим -  зухвалий гульвіса, який звик отримувати бажане, не докладаючи зусиль. Незважаючи на свій характер та ставлення до життя, Максим приймає непросте для себе рішення – працювати в поліції, щоб отримати доступ до справи батька та дізнатись правду про його смерть. Попри постійні суперечки щодо методів роботи та давні образи, брати розслідують десятки злочинів і врешті решт розкривають головну таємницю – що приховує минуле їхнього батька.

У ролях: Ерік Абрамович, Сергій Дерев’янко, Віктор Сарайкін, Зоряна Марченко. Крім того, одну з головних ролей зіграв Олег Масленніков, який є режисером проекту.

«Я вперше грав в серіалі з такою кількістю екшен-сцен: бійки, справжні перегони, вибухи, перестрілки. Гримери щодня малювали мені синці та рани, бо Кірєєв-молодший постійно отримує на горіхи. Мого героя лупцювали, виштовхували з вікон, збивали, а в крайній день зйомок я з Віктором Сарайкіним грав в епізоді з утопленням. Це було важко і фізично, і морально, але цей досвід я запам’ятаю назавжди», – розповів Ерік Абрамович.

Зйомки серіалу проходили в реальному слідчому ізоляторі, БДСМ-студії, Музеї імені Богдана Хмельницького, на автодромі «Чайка» та плавучій баржі з екзотичними тваринами, а також у спеціально побудованих павільйонах.

Режисер: Олег Масленніков. Головний сценарист: Олександра Смілянська. Продюсери: Максим Кривицький, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. 

Нагадаємо, що зйомки серіалу розпочались у квітні 2019 року.

Раніше повідомлялось, що «1+1 продакшн» знімає для «2+2» міні-серіал «Відплата».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY