detector.media
13.09.2019 16:38
На «Слідство.Інфо» та hromadske відбудеться прем’єра фільму «Я – бот»
На «Слідство.Інфо» та hromadske відбудеться прем’єра фільму «Я – бот»
На всіх платформах hromadske та «Слідство.Інфо» 18 вересня о 20:15 відбудеться прем’єра їх спільного проєкту – «Я – бот», фільм-розслідування про «ботоферми». Того ж дня стрічку можна буде переглянути в приміщенні київського Річкового вокзалу о 19:00.

Про це повідомляє пресслужба «Громадського».

«Щодня в соціальних мережах з'являються тисячі улесливих або образливих коментарів про українських політиків. Вони формують образ політичного діяча чи партії у віртуальному світі. Під час цьогорічної парламентської кампанії журналіст "Слідство.Інфо" Василь Бідун влаштувався на роботу в офіс столичної "агенції", яка пише проплачені коментарі в інтересах замовника. Там йому вдалося зазирнути за лаштунки українського політичного світу», – йдеться в повідомлення.

Продюсеркою фільму стала журналістка «Слідства.Інфо» Євгенія Моторевська.

«Одним з найменш досліджених напрямків передвиборчої кампанії була діяльність політиків в інтернеті. Чутки про те, що кандидати замовляють коментарі на власну користь або проти конкурентів, вирували давно, та жодних фактів на користь цієї теорії не було. "Я – бот" – перше й унікальне розслідування, присвячене "ботофермам"», – розповіла зазначає шеф-редакторка hromadske Ангеліна Карякіна.

Нагадаємо, 25 березня відбулася прем’єра документального фільму «Гандзюк. Системне вбивство» проєкту «Слідство.Інфо». Стрічка вийшла в обмежений кінопрокат у Києві та була показана в ефірі трьох телеканалів.

4 червня проєкт журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» випустив новий фільм-розслідування «Місто вкрадених квартир». Автори фільму – продюсерка Євгенія Моторевська та журналіст Дмитро Реплянчук. Стрічка розповідає про події осені 2018 року, коли журналісти «Слідство.Інфо» протягом кількох місяців вивчали складні схеми квартирних шахраїв і зруйновані долі їхніх жертв.

«Громадське телебачення» 23 серпня показало документальний фільм «Керченські бранці» про українських моряків, яких 25 листопада 2018 року російські військові незаконно захопили біля Керченської протоки в Чорному морі.

Фото: Громадське

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY