detector.media
13.09.2019 16:18
ОТТ-сервіс «Ланет.TV» запустив шість каналів про затори у Києві
ОТТ-сервіс «Ланет.TV» запустив шість каналів про затори у Києві
ОТТ-сервіс «Ланет.TV» запустив шість оновлених каналів, які в онлайн-режимі транслюють рух на транспортних розв'язках Києва.

Про це повідомляє прес-служба провайдера.

Користувачі можуть переглядати канали, застосувавши фільтр «Камери» в категорії «Канали» в браузерній версії сервісу Ланет.TV або в Android-додатку. Телеканали представлені у всіх пакетах IPTV та OTT (у тому числі – в безкоштовному пакеті «/PROMO») в якості Full HD.

Для користувачів будуть доступні:

  1. «Ланет Біличі» (раніше - Academ) – трансляція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги та Великої Кільцевої;
  2. «Ланет Святошин» (раніше – Avenue) – відеотрансляція Святошинського моста в Києві;
  3. «Ланет Шулявка» (раніше – Life) – онлайн-трансляція Шулявського мосту;
  4. «Колібріс» – транслює дорожній рух кільцевою розв'язкою на перетині проспекту Леся Курбаса з вулицями Гната Юри та Володимира Покотило;
  5. «Повітрофлотський» – показує транспортну ситуацію на перетині проспектів Перемоги та Повітрофлотського;
  6. sp;       «Перемоги» – пряма трансляція руху на площі Перемоги, що знаходиться між проспектом Перемоги та бульваром Тараса Шевченка.

Нагадаємо, перший такий канал з’явився в сервісі «Ланет.TV» у 2018 році та показував дорожній рух на Шулявському шляхопроводі. Надалі сервіс онлайн-телебачення планує розширити список каналів, які транслюють транспортні розв’язки Києва.

 

Фото з сайту ukrinform.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY