detector.media
13.09.2019 12:40
16 вересня – пресконференція з нагоди відкриття Kyiv Media Week

У перший день міжнародного медіафоруму Kyiv Media Week (Kmw) відбудеться пресконференція, на якій буде обговорено низку актуальних питань медійної індустрії. Зокрема, які зміни відбулися з часу проведення попереднього KMW та яким чином це відображено у програмі медіафоруму цього року, які виклики постають перед нами на локальному та міжнародному рівнях, а також які наші очікування й прогнози на майбутнє у зв’язку з цими викликами та зміною влади в країні.

Тема-назва: «Час змін»

Час: 13:00-13:45

Місце: Hyatt Regency Kyiv, зал «Бібліотека»

Учасники:

Вікторія Ярмощук, виконавча директорка «Української кіноасоціації», координаторка напрямку «Кіно» в Офісі розробки гуманітарної політики, директорка української медіаконсалтингової компанії Media Resources Management – організатор Kyiv Media Week – розповість про цьогорічний форум, зробить огляд сучасного стану медійної індустрії, її основних викликів та пріоритетів, а також торкнеться теми співпраці держави та медіасфери.

Володимир Бородянський, міністр культури, молоді та спорту України.

Ярослав Лодигін, член правління «UA: Суспільне мовлення», відповідальний за платформу телебачення.

Павло Сушко, народний депутат України, голова пiдкомiтету Верховної Ради з кiнематографу та реклами, Член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Представництво ЄС в Україні (представник уточнюється), зробить аналіз реформ медійної галузі України.

Ігор Коваль, директор Індустріального Телевізійного Комітету.

Катерина Федорова, директорка Громадської спілки «Ініціатива Чисте небо».

Юлія Федів – директорка Українського культурного фонду.

Дев’ятий міжнародний медіафорум Kyiv Media Week відбудеться 16-19 вересня 2019 року в Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової, 5, Київ, Україна).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY