detector.media
Детектор медіа
13.09.2019 12:26
Ольга Фреймут розповіла, як їй було погано на Новому каналі та як їй пропонували вести політичні ток-шоу
Ольга Фреймут розповіла, як їй було погано на Новому каналі та як їй пропонували вести політичні ток-шоу
Телеведуча пояснила свій перехід на телеканал «Інтер»

Телеведуча Ольга Фреймут разом із колегою Романом Кадеміним, з яким вони незабаром вийдуть у програмі «Роман з Ольгою» на телеканалі «Інтер», відповіли на питання в рамках конференції на «КП в Україні». Під час розмови ведучі зізналися, що під час зйомок проморолику ток-шоу не обійшлося без травм – в один момент зі столу, по якому крокував Кадемін, вилетіла виделка та ледь не потрапила Фреймут в око.

«Виделка підлетіла й попала у брову, – розповів Роман Кадемін. – Я навіть перелякався. Але Ольга дуже мужньо впоралася. Інша б: «ой, все, в мене перерва», а Оля загримувала синець – і знову вийшла на майданчик».

Окремим питанням конференції було те, чому Ольга Фреймут залишила Новий канал та приєдналася до команди «Інтера». Телеведуча зізналася, що на каналі, де працює її чоловік Володимир Локотко, відчувала дискомфорт.

«Я потрапила не в те місце, – заявила Ольга Фреймут. – Мені було там дуже погано. Всі говорили: «Боже, дружина гендиректора каналу, це так добре!» Але я постійно відчувала, як на мене косо дивляться, як колеги, яких я щиро любила, просто відверталися від мене, коментували дурості про мене в соцмережах, фізично нападали на моїх глядачів. Я відчувала, що мене там не хочуть».

А от на «Інтері», за словами телеведучої, до неї поставилися більш уважно та, що важливо, запропонували проект, який для неї цікавий та підходящий. Й взагалі, Фреймут, за її словами, не вважає його проросійським, а нелюбов до теми СРСР порівнює з нелюбов’ю до мами.

«Я знаю, що всі канали маніпулюють своїми глядачами. Всі-всі-всі! Я вам можу це гарантувати, – сказала Ольга Фреймут. – Тому, коли люди піддаються стадному рефлексу, кажуть, «вона пішла на проросійський канал», це значить, що це не мій глядач. Мій глядач розбирається в ситуації. Він розуміє, де його дурять, а де – ні. Я, наприклад, не розумію, хто придумав заборонити показувати на Новий рік «Іронію долі, або З легким паром!». СРСР – це ж взагалі інша країна була. Це все одно, що сьогодні ви любите свою маму, а завтра вже ні, тому що вона щось зробила, що вам не сподобалося. Як можна миттєво розлюбити?!».

Також Ольга Фреймут зізналася, що після закриття шоу «Оля» на Новому каналі їй різні телеканали пропонували вести політичні ток-шоу, але вона відмовилася, бо вважає політичний жанр «брудним жанром».

Фото: Інстаграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY