detector.media
12.09.2019 18:19
Канал «ПравдаТУТ» отримав дозвіл на тимчасове мовлення на Донеччині
Канал «ПравдаТУТ» отримав дозвіл на тимчасове мовлення на Донеччині
12 вересня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ТОВ «Інформаційне агентство «ПравдаТУТ», м. Київ (логотип «ПравдаТУТ») про видачу дозволу на тимчасове мовлення у 4 містах Донецької області.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Так, ліцензіат отримав змогу здійснювати цифрове наземне телевізійне мовлення у стандарті DVB-T/Т2 на територіях із особливим режимом мовлення: на 6 ТВК у Гірнику, 5 ТВК у Волновасі, 8 ТВК у Краматорську й 5 ТВК у Маріуполі Донецької області.

«Компанія буде створювати місцевого мовника, який висвітлюватиме ситуацію в Донецькій області. Дуже приємно, що, крім великих міст, таких як Маріуполь, мовники йдуть і в Гірник, Покровськ, Костянтинівку. Таким чином, ми поступово наповнюємо державний мультиплекс на сході, який наразі будується», − зазначив член Нацради Сергій Костинський.

Термін дії дозволу на тимчасове мовлення – 1 рік.

Раніше Нацрада видала нові дозволи на тимчасове мовлення Центральній телерадіостудії Міністерства оборони України («Армія FM – військове радіо»), ТОВ «ТРК «Львівська хвиля» («Львівська хвиля – радіо нашого міста»), а також мовникам ПАТ «НСТУ»: радіостанціям «Українське радіо», «Радіо «Промінь», «Радіо «Культура», «Українське радіо. Пульс» і телеканалам «UA:Перший», «UA:Культура», «UA:Донбас», «UA:Крим», «UA:Херсон».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY