detector.media
12.09.2019 15:39
Дубінський увійшов до комісії з відбору незалежних членів наглядових рад держбанків
Дубінський увійшов до комісії з відбору незалежних членів наглядових рад держбанків
Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики делегував колишнього ведучого програми «Гроші» на «1+1», нині народного депутата від фракції «Слуг народу» Олександра Дубінського до конкурсної комісії з відбору незалежних членів наглядових рад державних банків.

Про це повідомив колишній народний депутат Павло Різаненко на своїй сторінці в Facebook та підтвердив сам Олександр Дубінський.

За даними пана Різаненка, за кандидатуру Олександра Дубінського проголосували майже всі члени Комітету, окрім представниці «Батьківщини», яка утрималась.

«Відповідна конкурсна комісія складається з п’яти представників (3 від КМУ, 1 від ОПУ та 1 від профільного комітету ВРУ) та обирає по 6 незалежних членів спостережних рад трьох державних банків (Приватбанк, Ощадбанк та Укрексімбанк)», – розповів Павло Різаненко.

Нагадаємо, 27 серпня 2019 року стало відомо, що до Комітету фінансової, податкової та митної політики в парламенті ІX скликання увійдуть ексглава Волинської облради Ігор Палиця і колишній ведучий «1+1» Олександр Дубінський.

У травні «Детектор медіа» публікував матеріал про те, хто такий Олександр Дубінський та як він, колись талановитий економічний журналіст, перетворився на «фахівця» з чорного піару.

На його сайті-блозі, серед іншого, було кілька десятків матеріалів, присвячених колишній голові Нацбанку Валерії Гонтарєвій. Позиція Дубінського щодо Гонтарєвої збігалася з позицією олігарха Ігоря Коломойського, який активно критикував Петра Порошенка та Валерію Гонтарєву, звинувачуючи їх в «експропріації “Приватбанку”». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY