detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12.09.2019 14:11
Данило Мокрик запускає авторську програму на Bihus.info
Данило Мокрик запускає авторську програму на Bihus.info
Ведучий Данило Мокрик повідомив, що запускає авторську програму в форматі інтерв’ю – «Рольові ігри». Прем’єра відбудеться на каналі Bihus.info та 24 каналі 12 вересня о 22:30.

Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«Це буде інтерв’ю. Вона [програма] складається з трьох елементів. Два – це короткі вступні сегменти, у яких ми спочатку в людей питаємо, чи знають вони і що вони знають про гостя, який у нас буде. Другий сегмент вступний – це вже ми запрошуємо цього гостя прочитати п’ять негативних коментарів про нього, які ми підбираємо в інтернеті, і якось на них відреагувати. До людини готуємо п’ять коментарів, по одному даємо їх і він вголос їх читає та якось на них реагує. І решта – це 40 хвилин власне розмови, інтерв’ю», – розповів Данило Мокрик.

На своїй сторінці в Facebook він написав, що прогарам виходитиме в записі: «Але запис – у режимі прямого ефіру, без подальших купюр і навіть підчищування пауз. Усе – живе, як було. <…> Кожне інтерв'ю буде записане в іншій театральній залі або глядацькій сцені. Тільки без глядачів».

Гостем прем’єрного випуску стане перший президент України Леонід Кравчук.

Данило Мокрик раніше був ведучим програми в форматі інтерв’ю – «Мокрик По Живому», яка виходила на «Громадському телебаченні». Проте він пішов з «Громадського» 16 серпня 2019 року.

Нагадаємо, у серпні 2017 року телеканал ZIK закрив програму журналістських розслідувань «Остання інстанція», редактором і ведучим якої був Данило Мокрик.

З вересня 2017 року він працював на Суспільному — співавтором і ведучим щоденної розмовної програми «Тема дня» на «UA: Першому». Водночас Данило Мокрик працював у програмі журналістських розслідувань «Наші гроші з Денисом Бігусом». 

18 січня 2019 року наприкінці випуску «Теми дня» ведучий програми Мокрик попрощався не лише з гостем програми, а й з глядачами. У коментарі «Детектору медіа» він зазначив, що втомився, бо одночасно працює на двох інтенсивних роботах. Тому вирішив працювати на одній.

У березні 2019 року стало відомо, що Данило Мокрик стартував на «Громадському телебаченні» з авторським проєктом «Мокрик По Живому». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY