detector.media
12.09.2019 10:56
До 16 вересня – набір на дистанційний курс медійного права
Центр демократії та верховенства оголосив набір на дистанційний курс медійного права. Реєстрація на захід триватиме до 16 вересня.

Про це повідомляється на сайті Центру демократії та верховенства.

На подію організатори запрошують представників ЗМІ, блогерів, медійних та громадських активістів.

Тематика курсу включає (але не обмежується ними) такі питання:

Дистанційне навчання проходитиме на сайті дистанційних курсів Центру демократії та верховенства права.

Протягом кількох місяців слухачі курсу отримуватимуть навчальні матеріали, підготовлені фахівцями Центру демократії та верховенства права. Матеріали з’являтимуться в навчальному модулі 1-2 рази на тиждень та складатимуться з двох частин – основної частини, обов’язкової для прочитання, та додаткової, що міститиме перелік літератури з цієї ж теми (як правило у вигляді інтернет-посилань), які бажано вибірково прочитати.

Усе спілкування відбуватиметься через навчальний модуль. Контроль знань відбуватиметься за допомогою трьох тестів. Тести базуватимуться лише на обов’язкових матеріалах. Після успішного складання підсумкового тесту, учасники отримають сертифікат про проходження Дистанційного курсу медійного права.

Для того, щоб стати слухачем дистанційного курсу медійного права, потрібно заповнити онлайн-анкету. Анкету слід заповнювати за один сеанс: відкриту анкету неможливо зберегти для подальшого редагування. Навчальна група формуватиметься на конкурсних засадах.

Центр демократії та верховенства права приймає анкети до 16 вересня 2019 року (включно). Результати відбору повідомимо не пізніше 19 вересня 2019 року.

Проведення цього курсу стало можливим завдяки фінансовій підтримці Швеції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY